Kaarinan Korpiklaani


Lippukunta on perustettu vuonna 1986, jolloin se aloitti toimintansa Kaarinan Voivalan alueella. Vuodesta 2000 lähtien kolomme on sijainnut Kesämäen päiväkodin yhteydessä, seurakuntakodin tiloissa. Alunperin lippukunnan toiminta oli vain tytöille, mutta 2000-luvulla mukana otettiin myös poikia. 

 

Kaarinan Korpiklaani kuuluu yhtenä lippukuntana Kaarinan partiolaisiin, jonka kokonaisuudessaan muodostaa 6 Kaarinan kaupungin alueella toimivaa lippukuntaa: Littoisissa toimivat Littoisten Pirtapiiat ja Mustavuoren Sissit, Piispanristillä toimiva Rajakivenkiertäjät, Hovirinnassa toimiva Rantakaarinat sekä Kuusiston ja Veitenmäen alueella toimiva merilippukunta Kuusiston Linnanyrjänät.

 

Lisäksi Kaarinan Korpiklaani kuuluu Kymmenyksiin eli Kaarinan ja Itä-Turun (entisen Kaarinan seurakunnan) ja Paraisten alueen yhteiseen lippukunta-alueeseen. Muita Kymmenyksiin kuuluvia ovat edellä mainittujen Kaarinan partiolaiset -lippukuntien lisäksi Tavastin Liljat, Kaarinan Sädetytöt, Kaarinan Ristiritarit sekä Paraisten Merikotkat.