Perhepartio

Kaarinan Korpiklaani ry:n perhepartio on alle kouluikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen järjestettyä partiomaista toimintaa. Lapsella tulee olla mukanaan vähintään yksi huoltaja (vanhempi, isovanhempi, kummi tai muu läheinen), jolla on vastuu lapsesta. Perhepartiossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä leikkien, oppien ja seikkaillen luonnon ääressä. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa.

Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Perhepartiotoiminta mahdollistaa vanhemmille mukavan yhteisen harrastuksen lapsen kanssa ja mahdollisuuden tavata muita partiotoiminnasta kiinnostuneita vanhempia.

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus. Seikkailu, elämykset ja ryhmässä toimiminen ovat tärkeä osa partiota. Perhepartiotoiminta on ”pienten lasten partiota”, joka ei ole osa virallista partio-ohjelmaa, mutta tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä. Toimintaan ei tarvita erikoisia varusteita – yleensä säänmukaiset ulkoiluvaatteet riittävät.

Perhepartio on edullinen koko perheen harrastus. Osallistuminen Kaarinan Korpiklaani ry:n perhepartioon edellyttää, että toimintaan osallistuvan lapsen saattaja (vähintään yksi) liittyy Kaarinan Korpiklaanin jäseneksi ja maksaa Suomen Partiolaisten vuosimaksun (vuonna 2017 noin 60e). Toimintakuluja voidaan kattaa satunnaisesti tapahtumakohtaisella osallistumismaksulla.

Toimintaan otetaan uusia perheitä mukaan. Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia osoitteeseen kaarinankorpiklaani@hotmail.com ja kysy lisää! Ilmoittautujilta toivomme ainakin osallistujien nimet ja iät sekä saattajaksi tulevan aikuisen yhteystiedot.