Ryhmät

Sudenpennut 7-9v.
Koululuokka 1 lk. 2 lk. 3 lk.
Lauman nimi Uudet sudenpennut KungFuPandat Ilvekset
Kokoontumisaika maanantai
17.30-18.30
maanantai
18.30-19.30
maanantai
17.30-18.30
Akelat (johtajat) Hillevi ”Hilu” Hillevi ”Hilu” Henna, Esa, Tonni
Seikkailijat 9-12v.
Koululuokka 4-5 lk. 4-5 lk.
Lauman nimi Ässät HyperJormat
Kokoontumisaika keskiviikko
18.30-19.30
keskiviikko
18.30-19.30
Sampot (johtajat) Sini Pyry, Ville, Johanna
Tarpojat 12-15v.
Koululuokka 6-8 lk.
Lauman nimi Pikamakaronit
Kokoontumisaika tiistai
17.00-18.00
Tarpojaluotsit (johtajat) Mirva
Emma, Tiiu, Jasmin
Samoajat 15-17v.
Samoajilla on tapaamisia kerran kuukaudessa. Samoajaluotsina (johtajina) toimivat Anni T. ”Tonni”, Iida ”Mäksä” ja Sara ”Santtu”.
Vaeltajat 18-22v.
Vaeltajat suunnittelevat ja toteuttavat vaettajaohjelmaa melko itsenäisesti. Toiminnan mahdollistaa aikuinen luotsi (johtaja) Mari.
Aikuiset 22v. ja sitä vanhemmat – AntiiKKKi

Aikuisten luotsina toimii Mirva.

AntiiKKKi ryhmä on avoin niin vanhoille, kuin uusillekin partion harrastajille. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa ja toteuttaa partiomaista ohjelmaa aikuisten kesken. Syyskaudella 2019 luvassa on muunmuassa nuotiohetkiä, suunnistuksen alkeita sekä liikuntaa.

Lippukunnan ohjelman lisäksi aikuisena on mahdollisuus osallistua Lounais-Suomen partiopiirin ja oman alueemme isompiin vain aikuisille tarkoitettuihin tapahtumiin.
Tule mukaan tutustumaan ja kokeilemaan!

—————————————————

Aktiivisia aikuisia tällä hetkellä lippukunnassamme on toista kymmentä, mutta mukaan mahtuu uusiakin partiolaisia. Apukädet projekteissa (retket, leirit, muut tapahtumat) ovat aina tarpeen ja tervetulleita. Ilmianna oma erikoisuutesi, pianonsoittotaito, tahkonkäyttömahdollisuus, peräkärry, kokkaustaidot, suunnistusharrastus… mikä vaan. Halutessasi voit ryhtyä myös apujohtajaksi, vaikka itsellä ei olisikaan partiotaustaa.

Perhepartioryhmä – Tammenterhot

Perhepartion johtajana toimii Heidi.

Kaarinan Korpiklaanin perhepartiotoiminta alkoi syksyllä 2017. Perhepartio on alle kouluikäisille lapsille huoltajan tai muun aikuisen saattajan seurassa tarkoitettua partiomaista toimintaa. Jatkossa kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa. Ohjelmassa on monenlaista partiomaista lapsille suunnattua puuhaa. Toimintaan otetaan mukaan uusia jäseniä!
Lisätietoja Korpiklaanin perhepartiotoiminnasta Lippukunta>Perhepartio -välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani@hotmail.com

Lisätietoa ikäkausista ja partiotoiminnasta löytyy Suomen partiolaisten nettisivuilta www.partio.fi.

Jos olet/lapsesi on kiinnostunut liittymään johonkin lippukuntamme ryhmään, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse lippukuntamme osoitteeseen (kaarinankorpiklaani@hotmail.com). Lähes jokaiseen ryhmään voidaan ottaa uusia, innokkaita partiolaisia, mutta mielekkään toiminnan onnistumisen takia liittyminen tapahtuu kevään tai syksyn ensimmäisten toimintaviikkojen aikana. Osa ryhmistä on täynnä ja paikkaa joutuu jonottamaan. Usein rinnakkaisryhmissä (vuoden nuoremmissa tai vanhemmissa) on kuitenkin tilaa. :)