Ryhmät

Sudenpennut 7-9v.
Koululuokka 1 lk. 2 lk. 3 lk.
Lauman nimi KungFuPandat Ilvekset Vakoojat
Kokoontumisaika keskiviikko
18.00-19.00
maanantai
17.30-18.30
maanantai
18.30-19.30
Akelat (johtajat) Hilu, Tiina, Tua, Mirva Henna, Esa Anska, Essi
Seikkailijat 9-12v.
Koululuokka 4-5 lk. 4-5 lk.
Lauman nimi Ässät HyperJormat
Kokoontumisaika tiistai
17.30-18.30
maanantai
17.45-18.45
Sampot (johtajat) Sini Johanna, Julia, Samuli
Tarpojat 12-15v.
Koululuokka 6-8 lk.
Lauman nimi Pikamakaronit
Kokoontumisaika keskiviikko
16.30-17.30
Tarpojaluotsit (johtajat) Emma, Tiiu, Jasmin, Mirva
Samoajat 15-17v.
Samoajilla on tapaamisia kerran kuukaudessa. Samoajaluotsina (johtajina) toimivat Anni T. ”Tonni”, Iida ”Mäksä” ja Sara ”Santtu”.
Vaeltajat 18-22v.
Vaeltajat suunnittelevat ja toteuttavat vaettajaohjelmaa melko itsenäisesti. Toiminnan mahdollistaa aikuinen luotsi (johtaja) Mari.
Aikuiset 22v. ja sitä vanhemmat – AntiiKKKi

Aktiivisia aikuisia tällä hetkellä lippukunnassamme on toista kymmentä, mutta mukaan mahtuu uusiakin partiolaisia. Apukädet projekteissa (retket, leirit, muut tapahtumat) ovat aina tarpeen ja tervetulleita. Ilmianna oma erikoisuutesi, pianonsoittotaito, tahkonkäyttömahdollisuus, peräkärry, kokkaustaidot, suunnistusharrastus… mikä vaan.

Apujohtajaksi voi ryhtyä, vaikka itsellä ei olisikaan partiotaustaa! Tervetuloa mukaan. :)

Perhepartioryhmä – Tammenterhot

Perhepartion johtajana toimii Heidi.

Kaarinan Korpiklaanin perhepartiotoiminta alkoi syksyllä 2017. Perhepartio on alle kouluikäisille lapsille huoltajan tai muun aikuisen saattajan seurassa tarkoitettua partiomaista toimintaa. Jatkossa kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa. Ohjelmassa on monenlaista partiomaista lapsille suunnattua puuhaa. Toimintaan otetaan mukaan uusia jäseniä!Lisätietoja Korpiklaanin perhepartiotoiminnasta Tietopankki-välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani@hotmail.com

Lisätietoa ikäkausista ja partiotoiminnasta löytyy Suomen partiolaisten nettisivuilta www.partio.fi.

Jos olet/lapsesi on kiinnostunut liittymään johonkin lippukuntamme ryhmään, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse lippukuntamme yleiseen osoitteeseen (kaarinankorpiklaani@hotmail.com). Lähes jokaiseen ryhmään voidaan ottaa uusia, innokkaita partiolaisia, mutta mielekkään toiminnan onnistumisen takia liittyminen tapahtuu kevään tai syksyn ensimmäisten toimintaviikkojen aikana. Osa ryhmistä on täynnä ja paikkaa joutuu jonottamaan. Usein rinnakkaisryhmissä (vuoden nuoremmissa tai vanhemmissa) on kuitenkin tilaa. :)