Kaarinan Korpiklaani


Tietoa vanhemmille

 

Kuksa-jäsenrekisteri

 

Partiolaiset kirjataan Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmään Kuksaan. Kuksaan lisätään myös alle 18-vuotiaalle huoltaja, joka pystyy oman huollettavan tietoja (mm. osoitetta) muokkaamaan tarvittaessa.  Yli 18-vuotiaat pystyvät muokkaamaan ja tarkastelemaan omia tietojaan itse. Jäsenrekisteriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä omaan johtajaan tai Suppaan. Jäsenrekisteri löytyy osoitteesta kuksa.partio.fi. Kirjautumista varten tulee olla luotuna partio-ID eli tunnus. Tämän tekemiseen voi apua pyytää Supalta! Kuksa-järjestelmää käytetään retkille ja leireille ilmoittautumisen välineenä.


Partiovakuutus


Suomen Partiolaisten jäsenillä (eli kaikilla SP:n jäsenmaksun maksaneilla) on Suomen Partiolaisten tapaturma-, matkatavara- ja vastuuvakuutukset If:ssä. Vakuutus korvaa partiotilaisuuksissa ja matkalla niihin tai niistä pois sattuneet tapaturmat ja vahingot. Vahinkotapauksissa omavastuu on 84 euroa. Tapaturma- ja matkavakuutuksen osalta partiovakuutus on toissijainen vakuutetun omiin vakuutuksiin nähden.

 

Lisätietoa voit googlata sanalla "partiovakuutus"

 

 

Kännykät leireillä


Partiolaiset voivat ottaa retkillemme kännykän mukaan omalla vastuulla. Käytäntönä on ollut, että johtajat keräävät sudenpentujen ja seikkailijoiden puhelimet "kännykkäparkkiin", josta voi sovittuna ajankohtana käydä tarkistamassa saapuneet viestit ja puhelut. Nimikoi/merkkaa puhelimesi niin, että tunnistat sen muiden puhelinten joukosta!

 

Jos vanhemmille tulee kiireellistä asiaa leirille, toivomme yhteydenottoa leirin johtajaan lippukunnan numeroon (045-89 43 538) tai muuhun leirikirjeessä mainittuun numeroon. 

 

 

Puukot leireillä


Samoin kuin kännyköillä, on käytössämme "puukkoparkki", josta jokainen noutaa oman puukkonsa, kun sitä ohjelmassa tarvitaan. Näin huolehdimme jokaisen turvallisuudesta, sekä puukkojen tallessa pysymisen. Nimikoithan myös puukkosi hyvin!

 

Vinkki, millainen puukko on hyvä:

Turvallisessa puukossa on sormisuoja.

Linkkuveitsi ei ole puukko! Se ei myöskään ole turvallinen veistelyväline lapsen käsissä.