Asiointipalvelu, Kuksa, GDPR

ASIOINTIPALVELU ja Kuksa-jäsenrekisteri

Partiolaiset kirjataan Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmään Kuksaan. Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä.

Partion uusi asiointipalvelu on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen. Se helpottaa jäsenen ja huoltajan arkea. Kyseessä on uusi helppo käyttöliittymä partiorekisteri Kuksaan. Asiointipalvelussa voi hoitaa keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten tietojen päivittämisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä tapahtumiin ilmoittautumisen. Sinne pääset menemällä osoitteeseen asiointi.partio.fi.

Lippukuntamme jäseniä koskevista ajankohtaisista tapahtumista saatte tietoa jäsenille ja heidän huoltajilleen sähköpostitse lähetettävistä Korpi-infoista, tapahtumakalenterista sekä oman ryhmän johtajalta.

PartioID

Asiointipalveluun kirjaudutaan erillisellä käyttäjätunnuksella eli PartioID:llä, jonka luomisesta saat ohjeen sähköpostiisi rekisteröidyttyäsi.

LIITY MUKAAN

Voit liittyä mukaan partioon täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Olethan kuitenkin yhteydessä lippukuntaamme sähköpostitse ennen hakemuksen lähettämistä, jotta voimme yhdessä etsiä harrastuksen aloittavalle sopivan ryhmän (kaarinankorpiklaani@hotmail.com). Tietoja täyttäessä ensimmäistä kertaa ja niitä päivittäessä on tärkeää muistaa, että jokaisen kohdalle laitetaan VAIN kyseessä olevan henkilön tiedot. Mikäli lapsella ei ole käytössään sähköpostia sen osoitekohta jätetään tyhjäksi. Viestit tulevat tällöin huoltajalle. 

Haluan liittyä mukaan aikuisena

Täytä tälle lomakkeelle ainoastaan täysi-ikäisen jäseneksi hakevan tiedot. Jos kyseessä on alaikäisen jäsenhakemus, täytä ensin huoltajan tiedot erillisellä huoltajan lomakkeella (alla).

Aikuisen rekisteröitymislomake

Haluan lapseni liittyvän partioon ja täytän ensin huoltajan tiedot

Täytä tälle lomakkeelle ainoastaan huoltajan tiedot. Huollettavan tiedot lisätään vasta myöhemmässä vaiheessa.

1) huoltaja rekisteröityy
2) huoltaja lisää huollettavat itselleen asiointipalvelussa
3) huoltaja tekee huollettavalleen jäsenhakemuksen valitsemaansa lippukuntaan asiointipalvelussa

Huoltajan rekisteröitymislomake

Tässä ohjeita lomakkeiden täyttöön videon muodossa:

Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneksi liittymisestä, asiointipalvelusta tai Kuksa -jäsenrekisteristä voit yhteydessä jäsenrekisterintoitajaamme Suvi Kajaseen sähköpostitse suvikajanen@hotmail.com.

Tietosuoja-asetus (#GDPR)

Tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation) tarkoituksena on parantaa henkilötietojen suojaa, edistää henkilötietojen käsittelyn avoimuutta partiossa ja estää henkilötietojen väärinkäyttöä. Hyvin suunnitelluilla yhteisillä tietojärjestelmillä ja huolellisella henkilökohtaisella henkilötietojen käsittelyllä varmistamme sen, että partiolaisten henkilötietoja käytetään vastuullisesti.
Lähde: Suomen Partiolaiset

Kaarinan Korpiklaani ry:n henkilötietojen käsittelyilmoitus