Joulutauon paikka

Kaarinan Korpiklaanin toiminta jäi ansaitulle joulutauolle 4.12. vietetyn joulujuhlan jälkeen.

Viikkokerrat jatkuvat taas tammikuussa 2020 ryhmien johtajien ilmoittamana ajankohtana. Useissa ryhmissä on vielä tilaa, joten vuoden alussa on oiva tilaisuus aloittaa uusi harrastus tai palata vanhan pariin. Myös perhepartiolaiset ja aikuiset ovat tervetulleita toimintaan. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla kaarinankorpikklaani@hotmail.com.

Jos partiohammasta alkaa kolottaa ja joululoma tuntua liian pitkältä, voit kurkata kevään ja kesän tapahtumiin jo nyt tapahtumakalenterista ja miettiä mihin haluaisit vuonna 2020 partiopolkuasi kuljettaa.

Kiitos kuluneesta vuodesta…

… lapset ja nuoret, jotka harrastatte kanssamme, käytte viikkokerroilla innostuneella asenteella, osallistutte retkille sekä pidemmille leireille, laitatte itsestänne kaikki peliin ja teette parhaanne kisoissa.

… johtajat, jotka luotte mahdollisuuden lapsille ja nuorille harrastaa turvallisessa ympäristössä, kuulua porukkaan ja olla juuri sellaisia kuin ovat.

… huoltajat, jotka kyyditsette lapsia partioon, huollatte varusteita, kiitätte ja tarjoudutte apukäsiksi vaikka emme sitä aina hoksaisi kysyä.

… ystävät, jotka kannustavat jatkamaan kun polku on kivikkoisempi, nauravat väsyneemmillekin jutuille ja saavat vahvuutemme esiin.

Rauhallista joulua ja hyvää partiovuotta 2020!