Lippukunta

Kaarinan Korpiklaani Ry

Partiolippukunta Kaarinan Korpiklaani (KKK) on noin sadan partiolaisen yhteislippukunta, joka tarjoaa toimintaa kaikille. Korpiklaani toimii Kaarinan Kesämäen, Hulkkion, Voivalan ja Rauhalinnan alueella.

Lippukunta on perustettu vuonna 1986, jolloin se aloitti toimintansa Kaarinan Voivalan alueella. Vuodesta 2000 lähtien kolomme on sijainnut Kesämäen päiväkodin yhteydessä, seurakuntakodin tiloissa. Kaarinan Korpiklaanin taustayhteisönä toimii Kaarinan seurakunta. Alunperin lippukunnan toiminta oli vain tytöille, mutta 2000-luvulla mukaan otettiin myös poikia.

Kaarinan Korpiklaani kuuluu yhtenä lippukuntana Kaarinan partiolaisiin, jonka kokonaisuudessaan muodostaa kuusi Kaarinan kaupungin alueella toimivaa lippukuntaa: Littoisissa toimivat Littoisten Pirtapiiat ja Mustavuoren Sissit, Piispanristillä toimiva Rajakivenkiertäjät, Hovirinnassa toimiva Rantakaarinat sekä Kuusiston ja Veitenmäen alueella toimiva merilippukunta Kuusiston Linnanyrjänät.

Lisäksi Kaarinan Korpiklaani kuuluu Kymmenyksiin eli Kaarinan ja Itä-Turun (entisen Kaarinan seurakunnan) ja Paraisten alueen yhteiseen lippukunta-alueeseen. Muita Kymmenyksiin kuuluvia lippukuntia ovat Tavastin Liljat, Kaarinan Sädetytöt, Kaarinan Ristiritarit sekä Paraisten Merikotkat.

Haluatko tulla mukaan lippukuntamme toimintaan?

Otamme toimintaamme mielellään uusia jäseniä. Kevään toiminta alkaa ja toimintakausi tuo tullessaan niin koloilotoja, retkiä, kisoja kuin juhliakin! Perehdy ryhmien toimintaan Ryhmät-sivulla ja lippukunnan toimintakalenteriin Tapahtumakalenteri-sivulla.