Partioasu

Leirillä, retkillä ja tapahtumissa riittää, kun ottaa mukaan infokirjeissä mainitut asiat (yleesnä partiohuivi ja partiopaita). Virallista asua, joista ohjeet löytyvät alta) käytetään yleisemmin vain edustustilaisuuksissa ja paraatissa keväisin. Suomen Partiolaisten viralliset partioasuihin ohjeet löytyvät kootusti TÄÄLTÄ.

Tässä kuva lippukuntaamme kuuluvan partiolaisen vasemmasta hihasta.

Ryhmätunnuksia lippukunnassamme ei tällä hetkellä ole käytössä. Näin ollen paikkakuntatunnuksen alapuolelle tulee heti Kaarinan Korpiklaanin hihamerkki, jonka saa ostaa lippukunnalta ottamalla ryhmän johtajaan yhteyttä.

Alueellemme (Kymmenykset) on saatu uusi hihamerkki huhtikuussa 2019, joka tulee lippukuntatunnuksen alapuolelle (ei näy vielä kuvassa). Merkin saa ostaa Scandinavian Outdoor myymälöistä. Tämän alle tulevat piiritunnus ja Suomen Partiolaisten järjestötunnus.

Kaksi alimmaista maailmanjärjestöjen merkkiä saadaan lupausmerkkeinä lupauksenannossa lippukunnalta. Lila WOSM on Partioliikkeen Maailmanjärjestön  ja sininen WAGGGS Partiotyttöjen Maailmanliiton merkki.

Mitä päälle partioparaatiin?

Sudenpentujen päähineenä toimii sinivalkoinen väiski, jonka saa marssiin lainaan lippukunnalta niin halutessaan. Seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla partiopäähineenä lippukunnassamme toimii

tummansininen baretti, jonka jokainen hankkii itse.

Sudenpennun marssivaatetus

Seikkailijan marssivaatetus

Tarpojan marssivaatetus

Samoajan marssivaatetus

Aikuisten marssivaatetus

Partiomekko ja partiolaisten kesäpaita ovat puolestaan vähemmän käytössä.

Ansiomerkkien käytöstä voit lukea lisää ansiomerkkivihkosta.

Lippukunnalla on joitain osia pukuun varalla, joten jos tarvitset lainaan paraatiin esimerkiksi barettia, olethan yhteydessä ajoissa omaan johtajaasi tai sähköpostilla (kaarinankorpiklaani@hotmail.com) lippukunnanjohtajaan.