Ryhmät

Ryhmät syksyllä 2021. Uudet kokoontumisajat päätetään 17.8. alkajaistapahtumassa. Jos olet/lapsesi on kiinnostunut liittymään johonkin lippukuntamme ryhmään, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse lippukuntamme osoitteeseen (kaarinankorpiklaani(at)gmail.com). Tervetuloa!

Sudenpennut 7-9v.
Koululuokka 1 lk. 2 lk. 3 lk.
Lauman nimi Leijonanpennut Pähkinä600set
Kokoontumisaika
Akelat (johtajat) Mirva ja Anna Henna ja Amanda Hillevi “Hilu”
Seikkailijat 9-12v.
Koululuokka 4 lk. 5 lk.
Ryhmän nimi Päätetään syksyllä Partiokarhut
Kokoontumisaika Parilliset viikot etänä
Sampot (johtajat) Julia M. ja Julia R. Esa, Anni T., Henna, Johanna
Tarpojat 12-15v.
Koululuokka 6-8 lk.
Ryhmän nimi Korpit
Kokoontumisaika
Tarpojaluotsit (johtajat) Anni T., Iida ja Sara
Samoajat 15-17v. PikaPäärynät
Samoajilla on tapaamisia kerran kuukaudessa. Samoajaluotsina (johtajina) toimivat Anni T. “Tonni”, Iida “Mäksä” ja Sara “Santtu”.
Vaeltajat 18-22v. Sulanut lasta
Vaeltajat suunnittelevat ja toteuttavat vaettajaohjelmaa melko itsenäisesti. Toiminnan mahdollistaa aikuinen luotsi (johtaja) Mari.
Aikuiset 22v. ja sitä vanhemmat – AntiiKKKi

AntiiKKKi ryhmä on avoin niin vanhoille, kuin uusillekin partion harrastajille. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa ja toteuttaa partiomaista ohjelmaa aikuisten kesken.

Aikuisten luotsina toimii Mirva.

Lisätietoja Korpiklaanin aikuispartiotoiminnasta Lippukunta>Aikuispartio -välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani@hotmail.com

Perhepartioryhmä – Tammenterhot

Perhepartio on alle kouluikäisille lapsille huoltajan tai muun aikuisen saattajan seurassa tarkoitettua partiomaista toimintaa. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa. 

Perhepartion johtajina toimivat Hillevi ja Essi.

Lisätietoja Korpiklaanin perhepartiotoiminnasta Lippukunta>Perhepartio -välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani@hotmail.com

 

Lisätietoa ikäkausista ja partiotoiminnasta löytyy Suomen partiolaisten nettisivuilta www.partio.fi.

Lähes jokaiseen ryhmään voidaan ottaa uusia, innokkaita partiolaisia, mutta mielekkään toiminnan onnistumisen takia liittyminen tapahtuu kevään tai syksyn ensimmäisten toimintaviikkojen aikana.