Tervetuloa 2021!

Vuosi 2021 käynnistyi totuttuun tyyliin. Pääsimme rajoitusten puitteissa jatkamaan toimintaamme joulutauon jälkeen. Toisen ja kolmannen vuoden sudenpennut kokoontuvat toistaiseksi vuoroviikoin kasvokkain ja vuoroviikoin etänä. Näin toimivat myös seikkailijat. Etäviikoiksi johtajat ovat suunnitelleet partio-ohjelman mukaista toimintaa, joten silloinkin saa laittaa itseään peliin.

Olemme koonneet omaa lippukuntaamme koskevan ohjeistuksen THL:n, Suomen Partiolaisten ja Lounais-Suomen partiopiirin ohjeiden pohjalta. Lähetämme päivitetyn version ohjeistuksista aina lippukunnan jäsenille ja heidän huoltajilleen.

Aikuispartioryhmä AntiiKKKi ja perhepartiolaiset Tammenterhot jatkavat toimintaa myös keväällä, mutta rajoitukset huomioon ottaen toistaiseksi vain etänä.

Uusille ja harrastuksen pariin palaaville partiolaisille on tilaa joka ikäkaudessa, joten tervetuloa mukaan toimintaan! Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse lippukuntamme osoitteeseen varmistaaksesi paikkasi lippukunnassamme (kaarinankorpiklaani@hotmail.com).

Turvallista partiokevättä kaikille!