Tietoa vanhemmille

Retkikohteet

Retkeilemme lippukunnan voimin erilaisissa ympäristöissä. Ryhmät retkeilevät lisäksi itsenäisesti, joten kaikkia kohteita ei alle ole lueteltu. Lisätietoa saatkin tarvittaessa aina ryhmän johtajalta.

Alppila

Turun suunnistajien seuramaja, Rauvolantie 230, Kaarina,  etäisyys kololta 9 km

Kunstenniemi

Kunstenniemen leirikeskus, Kunstenniementie 233, Rymättylä,  etäisyys 45 km

Kuuslahti

Kuuslahden virkistysalue, Kuusisto, Kaarina;  etäisyys kololta 11 km

Pyhän Katariinan Polut (PyKaPo)

Retkeilyreitistö Kaarinan Ala-Lemun alueella, Rauvolantie 164, Kaarina

Jätä auto Vaarniemen koululle TAI käänny vasemmalle Lemuntielle, ja aja vaikka Mastontien parkkialuelle lähelle kiintolaavua.

Pyölinranta

Pyölinrannan kesäkoti, Pyölintie 77, Piikkiö,  etäisyys kololta 19 km

Vuolahti

Vuolahden leirialue, Leiritie, Kaarina,  etäisyys kololta 11 km

 

Partiovakuutus

Suomen Partiolaisten jäsenillä, eli kaikilla jäsenmaksunsa maksaneilla partiolaisilla, on toiminnan vastuu-, tapaturma- , matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus LähiTapiolassa. Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun omasta, mahdollisesta henkilökohtaisesta vakuutuksesta.

Lisätietoa partiovakuutuksesta

Turvallisesti yhdessä-koulutus

Turvallisesti yhdessä -koulutus on pakollinen koulutus kaikille täysi-ikäisille partiolaisille ja ryhmänjohtajilla iästä riippumatta. Koulutuksen tarkoituksena on vahvistaa lasten ja nuorten kasvuympäristön turvallisuutta partiossa.

Kännykät leireillä

Partiolaiset voivat ottaa retkillemme kännykän mukaan omalla vastuulla. Käytäntönä on ollut, että johtajat keräävät sudenpentujen ja seikkailijoiden puhelimet “kännykkäparkkiin”, josta voi sovittuna ajankohtana käydä tarkistamassa saapuneet viestit ja puhelut. Nimikoi/merkkaa puhelimesi niin, että tunnistat sen muiden puhelinten joukosta!

Jos vanhemmille tulee kiireellistä asiaa leirille, toivomme yhteydenottoa leirin johtajaan lippukunnan numeroon (040-6861986) tai muuhun leirikirjeessä mainittuun numeroon.

Puukot leireillä

Samoin kuin kännyköillä, on käytössämme “puukkoparkki”, josta jokainen noutaa oman puukkonsa, kun sitä ohjelmassa tarvitaan. Näin huolehdimme jokaisen turvallisuudesta, sekä puukkojen tallessa pysymisen. Nimikoithan myös puukkosi hyvin!

Vinkki, millainen puukko on hyvä: Turvallisessa puukossa on sormisuoja.
Linkkuveitsi ei ole puukko! Se ei myöskään ole turvallinen veistelyväline lapsen käsissä.